Search

Petra Němcová čeká ve čtyřiceti letech svého prvního potomka - iDNES.cz

„Naše rodina se rozrůstá a moje bříško roste také,“ napsala Petra pod fotografii na Instagramu.

24.srpna 2019 v 16:10, příspěvek archivován: 24.srpna 2019 v 16:33

S partnerem není dlouho, ale potomka si velmi přáli. Podle Petry se jí podařilo otěhotnět rychleji, než čekala. Zřejmě byla v očekávání už během svatby, která se uskutečnila letos v létě na posvátném místě Skalní katedrály v Sedoně.

„Rodina určitě bude. Kamarád Quincy Jones, producent nejslavnějších alb Michaela Jacksona, mi však před pár lety napsal ‚Jestli chceš rozesmát Boha, pověz mu o svých plánech‘. Takže... člověk nikdy neví. Můžete plánovat mnohé, možná se to však nestane. Život sám ukáže, kdy to bude a s kým,“ prozradila v červnu modelka pro televizní magazín TOP STAR.

Petřin partner Benjamin Larretche v minulosti pracoval pro společnosti LVMH, Sony, Warner Bros, Bacardi Martini, Monaco Yatch Club.

Na filmovém festivalu v Cannes založil marketingovou agenturu CometLife, která pomáhala s tamními premiérami a organizovala after párty. Je také kreativním ředitelem společnosti Osham Group, s kterou Němcová spolupracuje. Larretche se zajímá také o ochranu životního prostředí, stejně jako česká modelka.

V minulosti si osud s Petrou několikrát nepříjemně zahrál. V Thajsku během dovolené málem zemřela, když udeřilo tsunami a přišla tehdy o svého snoubence Simona Atleeho, který ve vodě zahynul. Kromě toho byla ještě několikrát zasnoubená, ale vztah nikdy nevyšel.

Dříve randila s významným losangeleským podnikatelem, předtím měla dlouhý románek s ministerským předsedou Haiti Laurentem Lamothem (46) a ještě před tím zrušila zásnuby s nevěrným zpěvákem Jamesem Bluntem (44).

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/revue/modelky/petra-nemcova-modelka-cesko-kariera-potomek-tehotenstvi-miminko-porod-tehotenske-brisko-instagram-oz.A190824_161857_missamodelky_bib

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Petra Němcová čeká ve čtyřiceti letech svého prvního potomka - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.