Search

James Bond proti Freddiemu Mercurymu. Rami Malek je záporňákem v bondovce - Novinky.cz

Barbara Broccoliová a Michael G. Wilson s režisérem Carym Fukanagou představili své herecké hvězdy (Bonda bude naposledy hrát Daniel Craig), ale film pořád nemá název. Média zatím používají jednoduchou zkratku Bond 25.

V dalších rolích fandové agenta 007 uvidí Leu Seydouxovou (Dr. Madelaine Swannová), dále Bena Whishawa (Q), Ralpha Fiennese (M) a Naomie Harrisová ztvární Miss Moneypenny. V menších rolích se objeví Jeffrey Wright, Ana de Armas,  Billy Magnussen či Dali Benssalah.

Daniel Craig ve filmu Spectre

Daniel Craig ve filmu Spectre

FOTO: Forum Film CZ

Lea Seydouxová

Lea Seydouxová

FOTO: Profimedia.cz

Billy Magnussen

Billy Magnussen

FOTO: Profimedia.cz

Ben Whishaw

Ben Whishaw

FOTO: Profimedia.cz

V chystaném pokračování Bond odejde z aktivní služby na odpočinek a užívá si na Jamajce. Tam ho ale kontaktuje Felix Leiter z CIA a Bond se vydá zachraňovat uneseného vědce, což ho přivede na stopu zloducha, který se zmocnil nebezpečné technologie.

Režisér Fukanaga dodal, že se bude točit na Jamajce, v Norsku, Anglii a Itálii. Premiéra se předpokládá v dubnu 2020. Původně měl akční snímek režírovat Danny Boyle, ale s producenty se rozešel po tvůrčích sporech o podobu nového Bondova dobrodružství. Scénář byl přepsán a na režisérskou stoličku usedl Fukunaga.

Pracovní, tedy neoficiální název filmu, zní Shatterhand. Zřejmě proto, že Bondův nepřítel Ernst Stavro Blofeld v knize Žiješ jen dvakrát (1964) použil falešné jméno Guntrum Shatterhand.

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/kultura/503348-james-bond-proti-freddiemu-mercurymu-rami-malek-je-zapornakem-v-bondovce.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "James Bond proti Freddiemu Mercurymu. Rami Malek je záporňákem v bondovce - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.