Search

Extravagantní zpěvák Daniel Nekonečný byl nalezen mrtev. Příčina smrti není známá | Lidé - Lidovky.cz

PRAHA Třiapadesátiletý zpěvák Daniel Nekonečný, který proslul svým extravagantním vystupováním, byl v úterý nalezen mrtvý v bytě v pražských Řeporyjích. Informaci serverů Novinky.cz a Blesk.cz potvrdil na svém twitterovém profilu starosta obce Pavel Novotný. Příčinu úmrtí vyšetřovatelé zjišťují.

Podle zmiňovaných portálů byl hudebník nalezen v řeporyjském bytě bez známek života. „Můžeme potvrdit, že jsme do ulice Na Vrchu na žádost Policie České republiky v úterý po 11. hodině vysílali koronera k úmrtí 53letého muže,“ řekla Blesku mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Podle informací televize Prima bylo tělo objeveno v koupelně. 

Že se jedná skutečně o umělce, mezi jehož charakteristické znaky patřila žlutá barva, třpytky a ohňové efekty, potvrdil na Twitteru starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS). „Daniel Nekonečný už není mezi námi,“ napsal.

26.března 2019 v 12:33, příspěvek archivován: 26.března 2019 v 12:58

Daniel Nekonečný už není mezi námi.

Rodák z Boskovic a známý šoumen, jenž sám sebe nazýval „velvyslancem ministerstva rozkoší“, se vlastním jménem jmenoval Daniel Konečný. Byl mimo jiné lídrem skupiny Šum svistu. Zahrál si rovněž ve filmech Jak se krotí krokodýli či Eliška má ráda divočinu.

Let's block ads! (Why?)

https://www.lidovky.cz/lide/extravagantni-zpevak-daniel-nekonecny-byl-nalezen-mrtev-pricina-zatim-neni-znama.A190326_124804_lide_rsa

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Extravagantní zpěvák Daniel Nekonečný byl nalezen mrtev. Příčina smrti není známá | Lidé - Lidovky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.