Search

Zdrcený Michal David má jasno: Za smrt synovce Jana Kočky (†28) může někdo jiný!

Na pátečním posledním rozloučení s Janem Kočkou na Jiřího z Poděbrad v Praze na Vinohradech nechyběl ani oblíbený zpěvák Michal David. Ne všichni totiž ví, že byl strýcem zesnulého. A tak na smutečním obřadu nejen byl, ale dokonce i na památku svého synovce zazpíval.

David byl z tragické zprávy o úmrtí mladého Honzy zdrcený. Podle něj ale není jenom jeho vina, že se dostal na dálnici do protisměru a tudíž si tak podepsal ortel smrti, který se po dvou kilometrech jízdy naplnil při střetu s protijedoucím náklaďákem.

„Nevěřím tomu, že by tam Honza vjel jen tak ze srandy. Ten úsek je opravdu hodně nepřehledný a hodně lidí tam bouralo. Spíše by se měli zamyslet pánové, co dělají značení,“ vyjádřil se David pro idnes.cz s tím, že určitou vinu přikládá i silničářům, který daný úsek nepřehledně označili.

„Na druhou stranu ho nechci takto obhajovat. Vjel do protisměru, zabil druhého člověka a sám sebe. Je to strašně smutné. Bohužel, stává se to a už to nevrátíme,“ přiznává, že jeho synovec udělal, i když nechtěně, strašnou věc, která měla dopad na mnoho dalších lidských životů.
 

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/zdrceny-michal-david-ma-jasno-za-smrt-synovce-jana-kocky-28-muze-nekdo-jiny.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Zdrcený Michal David má jasno: Za smrt synovce Jana Kočky (†28) může někdo jiný!"

Post a Comment

Powered by Blogger.