Search

Olga Menzelová zveřejnila první fotku manžela po deseti měsících

Olga Menzelová zveřejnila na sociálních sítích novou fotografii, na které je se svým manželem. Stav Jiřího Menzela, který byl před necelým rokem hospitalizován kvůli vážné infekci mozku, se zlepšil natolik, že ho manželka směla převézt do domácí péče. „Jirkův stav se lepší, i když to jde velmi pomalu,“ stojí v popisku fotografie na Facebooku.

Menzelová před několika dny při přebírání ocenění v anketě o Mistra zábavního umění prozradila, že manžel Jiří je již doma a tráví čas s dcerami Annou (9) a Evou (3). Režisér, který patří k největším postavám české kinematografie, v listopadu 2017 prodělal náročnou operaci hlavy.

Pro Magazín DNES Menzelová uvedla, že režisér se nakazil meningokokem nejspíš z klimatizace v letadle, když v Košicích připravoval operu Falstaff. Režisér pak i s dalšími komplikacemi 20. listopadu minulého roku skončil ve střešovické nemocnici.

„Lékaři ho léčili silnými antibiotiky. K tomu dostal ještě zánět středouší, který mu operovali,“ řekla Menzelová. Režisér vystřídal následně několik zdravotnických a rehabilitačních zařízení. Léčil se v Malvazinkách, Berouně a dolním Posázaví.

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/olga-menzelova-jiri-menzel-fotka-do8-/lidicky.aspx?c=A181018_120207_lidicky_sub

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Olga Menzelová zveřejnila první fotku manžela po deseti měsících"

Post a Comment

Powered by Blogger.