Search

Rivalita nabírá na obrátkách: Meghan Markle díky královně pořádně naštvala Kate!

Královna Alžběta II. se rozhodla pozvat Meghan na první oficiální akci. A zástupkyněmi monarchie na ní budou jenom ony dvě! V tom přesně ale možná tkví kámen úrazu. Když si totiž v roce 2011 vzala Kate Williama (36), rozhodně si první měsíce o společných akcí s královnou mohla nechat jenom zdát. A Meghan? Tu dokonce sama vyzvala, aby šla s ní.

Královnu a Meghan tak podle informací na oficiálních stránkách královské rodiny 14. června čeká slavnostní otevření divadla Storyhouse Theatre. Budouva z 30. let prošla rekonstrukcí a bude sloužit jako knihovna a centrum filmů a zábavy. Poté je čeká společný oběd v Chester Town Hall a nakonec ještě slavnostně otevřou most Mersey Gateway Bridge.

Jak to vypadá, Meghan má oproti Kate jisté výhody. Jestli v tom jsou ale sympatie ze strany královny, nebo je to jen shoda náhod, ví jen panovnice sama. Na veřejnosti ale jistě nikdo nepozná, jestli spolu Meghan a Kate v soukromí vycházejí nebo ne.
 

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/rivalita-mezi-vevodkynemi-ma-opravdu-grady-meghan-markle-musela-diky-kralovne-poradne-nastvat-kate.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Rivalita nabírá na obrátkách: Meghan Markle díky královně pořádně naštvala Kate!"

Post a Comment

Powered by Blogger.