Search

DRSNÝ POROD: Druhá manželka miliardáře Janečka popsala nevídané detaily!

Miliardář Karel Janeček se netají tím, že má dvě manželky. A ta druhá mu o víkendu povila dceru Isabellu. Holčička ale přišla na svět v Čechách poměrně neobvyklou metodou. Lilia miminko porodila doma ve vaně, a navíc ve vaku blan!

„Měli jsme dvě porodní asistentky. Zatímco dula není školená coby lékařský personál, porodní asistentka je plně vyškolena k fyziologickému porodu, takže je tím nejvhodnějším člověk, který by měl u porodu asistovat, ať už probíhá kdekoliv. Takže jsme ji měli, a dokonce v té závěrečné fázi jsme měli dvě, což určují jejich interní stanovy, že je to tak lepší,“ prozradila Blesku Lilia, která tvrdí, že měla pohádková porod, který si sama vysnila.

„Samozřejmě každá žena má svoje představy a potřeby, takže, ne že by tohle bylo univerzální a nejlepší, ale takhle jsem si to vysnila já. Takže jsme byly doma, ve vaně a bylo to nádherný. Rychlý, něžný, jednoduchý a jsme nádherně zdravé,“ pochvalovala si druhá žena miliardáře Janečka. Jak to teď ale mají v jejich milostném trojúhelníku s Janečkovou první manželkou Mariem, o tom mluvit raději nechce.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/drsny-porod-druha-manzelka-miliardare-janecka-popsala-nevidane-detaily.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "DRSNÝ POROD: Druhá manželka miliardáře Janečka popsala nevídané detaily!"

Post a Comment

Powered by Blogger.