Search

Vousatá vítězka Eurovize, která je HIV pozitivní, změnila image: Líbí se vám jako blondýna?

Conchita Wurst jako brunetka a blondýna

Conchita Wurst jako brunetka a blondýna Foto: Super.cz/Profimedia.cz

6. června 2018 13:49

Vousatá zpěvačka Conchita Wurst (29) radikálně změnila image. Fanoušci se ale nemusí bát, že by snad oholila i své vousy. Rakouskou vítězku hudební show Eurovize už omrzelo, že ji všichni vnímali jako uhrančivou brunetku. Tentokrát chce být za rajcovní vousatou "bloncku".

Conchita se zbrusu novou vizáží pochlubila ve společnosti a nutno říct, že se jedná o opravdu příjemnou změnu. Nebo si snad myslíte něco jiného? Hlasujte v anketě pod článkem.

Extravagantní Conchita nedávno přiznala, že je HIV pozitivní. Informaci o nemoci zveřejnila na své sociální síti, protože jí vyhrožoval expřítel.

Conchita Wurst před vídeňskou radnicí

„Coming out je lepší, než aby se to ven dostalo od někoho dalšího. Doufám, že dodám odvahu dalším a že jim pomůžu učinit další krok proti stigmatizaci lidí, kteří se ať už vlastním chováním nebo cizím zaviněním nakazili virem HIV,“ nechala se nedávno slyšet vousatá zpěvačka, která není jedinou celebritou, která trpí touto nemocí. Na další známé HIV pozitivní tváře se podívejte zde

Líbí se vám Conchita Wurst jako blondýna?

Anna Veškrnová , Super.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/570362-vousata-vitezka-eurovize-ktera-je-hiv-pozitivni-zmenila-image-libi-se-vam-jako-blondyna.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vousatá vítězka Eurovize, která je HIV pozitivní, změnila image: Líbí se vám jako blondýna?"

Post a Comment

Powered by Blogger.