Search

Sbohem, bikiny! Na Miss Amerika skončili s promenádou v plavkách

Podle nové šéfky organizace pořádající soutěž Gretchen Carlsonové se jedná o kulturní revoluci, jež má posílit postavení žen ve společnosti a soutěž má být dostupná naprosto všem ženám bez ohledu na vzhled.

Mnohé ženy se prý soutěže nezúčastnily jen proto, že se necítily komfortně při promenádě v plavkách a na vysokých podpatcích. Nyní tak nebudou mít překážky se do soutěže přihlásit. Miss Amerika se tak připojila k soutěži Miss World, kde promenádu v plavkách zrušili již v roce 2014, či Miss Teen, kde není od roku 2016.

Poslední Miss Amerika, jež se ukázala v plavkách, byla Cara Mundová.

Poslední Miss Amerika, jež se ukázala v plavkách, byla Cara Mundová.

FOTO: Profimedia.cz

Na soutěži nebude k vidění ani přehlídka dívek ve večerních róbách. „Již nechceme posuzovat ženy podle výběru jejich večerní róby, mnohem víc nás zajímá, jak chtějí ovlivňovat společnost, jak budou v tomto směru iniciativní,” vysvětlila pro deník Washington Post Gretchen Carlsonová.

Vedení organizace se přitom vůbec neobává, že by v důsledku toho klesla sledovanost soutěže. Naopak věří, že to přinese soutěži vyšší prestiž a tím pádem i více peněz od sponzorů, které zaujme program soutěže, jež se zaměřuje na vzdělání a vůdčí schopnosti dívek, což je v souladu s posláním a hodnotami společnosti.

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/muzi/474179-sbohem-bikiny-na-miss-amerika-skoncili-s-promenadou-v-plavkach.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Sbohem, bikiny! Na Miss Amerika skončili s promenádou v plavkách"

Post a Comment

Powered by Blogger.