Search

Valentýnský klip k písni Marka Ztraceného vznikl za den. Hrají v něm Jágr, Pohlreich, Genzer a další - Novinky.cz

„Myšlenka na klip k mé nové písničce Tak se nezlob vznikla toto úterý. Ve středu po generálce na mé koncerty v pražské O2 areně jsem ihned začal telefonovat vybraným účinkujícím, kolegům, kamarádům, ale hlavně osobnostem, které mi jsou sympatické, i když jsme se mnohokrát osobně ani neznali. Reakce byly úžasné a byla to pro mě škola pokory. Hned ve čtvrtek jsme začali natáčet a dnes, v pátek, to máme hotové,“ prozradil Marek Ztracený.

Námět klipu je od Marka Ztraceného, režisérem a kameramanem byl Ondřej Soukup. Podobnou filozofii již zvolil zpěvák u natáčení klipu k písničce Léto 95. Nyní se k podobnému konceptu vrátil.

„Prostě mě strašně baví energie podobných lidi. A pojďme si říci na rovinu, k dnešnímu Valentýnu asi těžko hledat lepší klip než tento, v němž se deset sympaťáků tak trochu omlouvá ženám a sem tam u toho dělají i solidní čísla. Strašně jsme se u natáčení nasmáli a na tento den budu opravdu dlouho vzpomínat. Takto pozitivní klip jsem ještě neviděl a díky účinkujícím má nová píseň dostala nový rozměr. Nechci kazit překvapení, ale myslím, že ji na koncertech v O2 areně nevynechám,“ dodal Ztracený.

V klipu se objevují Jaromír Jágr, Zdeněk Pohlreich, Jan Čenský, Richard Genzer, Filip Rajmont, Pavel Trávníček, Rey Koranteng, Martin Stránský, Robert Jaškow, Martin Zounar a samozřejmě Marek Ztracený.

Zpěvákovy velké koncerty se odehrají v pražské O2 areně 22. a 23. února.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMikAFodHRwczovL3d3dy5ub3Zpbmt5LmN6L2t1bHR1cmEvY2xhbmVrL3ZhbGVudHluc2t5LWtsaXAtay1waXNuaS1tYXJrYS16dHJhY2VuZWhvLXZ6bmlrbC16YS1kZW4taHJhamktdi1uZW0tamFnci1wb2hscmVpY2gtZ2VuemVyLWEtZGFsc2ktNDAzMTM0OTPSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Valentýnský klip k písni Marka Ztraceného vznikl za den. Hrají v něm Jágr, Pohlreich, Genzer a další - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.