Search

Nezatahujte mou fotku do své kampaně, nejsem váš volič, vzkazuje Landa SPD - iDNES.cz

Status, proti kterému se zpěvák ohradil, zveřejnil Okamura na Facebooku ve čtvrtek večer. Je na něm Landova fotografie s připojenou citací, ve které mluví o svobodě slova. Jedná se o část rozhovoru, který vyšel původně na webu EUportál v roce 2011.

Okamura k fotografii připojil text, kde mimo jiné tvrdí že „noví totalitáři“ zakazují říkat pravdu o hrozbě Islámu, migrace a „sluníčkářského neomarxismu“. 

„Důrazně Vás žádám, abyste mě nezatahoval do Vašich politických kampaní zveřejňováním mých fotografií a výroků (domnělých či pravých, vytržených z kontextu či starých - prostě žádných),“ ohradil se Landa.

Status Tomia Okamury, proti kterému se ohradil zpěvák Daniel Landa. (14. února...

Dodal, že sám se nijak politicky neangažuje a svůj názor dává najevo hlavně u voleb. „Pravidelně volím, ale ne Vás,“ poznamenal.

Dále píše, že pokud bude mít někdy potřebu se politicky angažovat, založí si vlastní stranu nebo se přidá k nějaké z existujících partají. Zatím však nic takového neplánuje. „Nechci vidět svůj ksicht promlouvat z politických webů či sociálních sítí, jako to nyní bez mého vědomí a souhlasu činíte Vy,“ dodal.

Okamurovi doporučil, aby se vyjadřoval sám za sebe a za svou vlastní stranu. Přispěvek Okamura nestáhl, na dotaz redakce iDNES.cz zatím nereagoval.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiYmh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L3pwcmF2eS9kb21hY2kvbGFuZGEtb2thbXVyYS1rYW1wYW4tdm9saW0tYWxlLW5lLXZhcy5BMjAwMjE0XzEzMTgzM19kb21hY2lfemF60gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nezatahujte mou fotku do své kampaně, nejsem váš volič, vzkazuje Landa SPD - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.