Search

Top Gun: Maverick – Tom Cruise se v novém traileru vrací do kokpitu stíhačky - Živě.cz

Jedním z nejočekávanějších filmů příštího roku bude Top Gun: Maverick. Naváže na slavný snímek Top Gun z roku 1986, který se stal již kultovním, a tak jsou do nového filmu vkládána velká očekávání. 

Hlavní roli opět zahraje Tom Cruise, jen tedy o 33 let starší. Také režie měla zůstat v rukou původního tvůrce, ale Tony Scott bohužel spáchal sebevraždu, a tak se režie ujal Joseph Kosinski.

Z původního Top Gunu se ve filmu si zahraje i herec Val Kilmer, coby Tom „Iceman“ Kazansky, i když kvůli prodělané rakovině krku se nevědělo, zda to bude možné. Nikdo jiný z původního obsazení se v pokračování neobjeví. 

Připomeňte si původní Top Gun v dobovém traileru:

Filmaři se chlubí tím, že akční letecké scény nejsou vytvářeny s 3D rendery stíhaček, ale vše je natáčeno s reálnými stroji. Sám Tom Cruise se prý kvůli tomuto filmu naučil stíhací letoun pilotovat. Podobně jako v původním filmu Maverick řídil motorku Kavasaki GPZ900, tentokrát to bude stroj Kawasaki H2R, který v okamžiku natáčení filmu byl považován za nejrychlejší motorku světa (pro běžný provoz). 

Premiéra filmu Top Gun: Maverick je 16. července 2020.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiYmh0dHBzOi8vYXZtYW5pYS56aXZlLmN6L3RvcC1ndW4tbWF2ZXJpY2stLS10b20tY3J1aXNlLXNlLXYtbm92ZS10cmFpbGVydS12cmFjaS1kby1rb2twaXR1LXN0aWhhY2t50gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Top Gun: Maverick – Tom Cruise se v novém traileru vrací do kokpitu stíhačky - Živě.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.