Search

Novinky prohrály, na Jumanji: Další level přišlo skoro sto tisíc diváků - iDNES.cz

Na Ledové království II dorazilo více než 83 tisíc zájemců, přestože se hraje již čtvrtý týden. Celkově se přehouplo před půl milionu návštěvníků a jeho tržby přes 82 milionů korun.

Domácí Špindl 2 skončil třetí s citelným odstupem, zimní romantickou komedii si vybralo 22 tisíc diváků. Bezmála ke dvaceti tisícům vyšplhali rovněž tuzemští Vlastníci, kteří se blíží 150 tisícům návštěvníků.

Novinky tentokrát prohrály na celé čáře. Animovaná Sněžná mela se musela spokojit se třinácti tisíci zájemců a horor Černé Vánoce si našel pouze necelých devět tisíc fanoušků, ačkoli obsadil přes stovku kin.

Statistika Unie filmových distributorů zahrnuje v první desítce ještě dva české tituly, pásmo Pat a Mat: Kutilské trampoty a komedii Poslední aristokratka,  v druhé desítce pak také Ženskou na vrcholu.   

 Pronikla sem rovněž předpremiéra pohádky Zdeňka Trošky Zakleté pírko, která má oficiální start až v lednu, nicméně z limitovaného promítání si doposud připsala na čtyři tisíce diváků.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZmh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2t1bHR1cmEvZmlsbS10ZWxldml6ZS96ZWJyaWsta2luLWp1bWFuamktZGFsc2ktbGV2ZWwuQTE5MTIxNl8xNzMyMzZfZmlsbXZpZGVvX3NwbdIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Novinky prohrály, na Jumanji: Další level přišlo skoro sto tisíc diváků - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.