Search

Lukáš Rosol tvrdí, že mu Ochotská odepírá syna. Ta mu vyhrožuje právníky! - Expres.cz

Mezi Lukášem Rosolem a Michaelou Ochotskou se rozohnila pravá válka Roseových. Jenom dva dny poté, co se jeho současná manželka Petra Rosolová podivovala nad tím, že se Ochotská nazývá matkou samoživitelkou, a zveřejnila proto částku, kterou měl Rosol na svého syna za poslední měsíce Ochotské zaslat, se do do Ochotské opřel i sám Rosol.

„Okolnosti posledních dnů mě donutily veřejně reagovat, a to primárně na veřejné vyjádření mé bývalé ženy, které je bohužel už několikáté. V první řadě jsem šťastný za to, že mi má žena ukázala, že člověk umí dávat, a ne pouze brát. Proč ona i já reagujeme na vyjádření paní Ochotské? Ve vlně zlostných komentářů a vyjádření mé bývalé ženy šlo prý o postesknutí, postěžování si, jaké to je být na výchovu dítěte sám, a dokonce v jejím vyjádření padlo mé jméno. V době, kdy paní Ochotská zůstala údajně sama a bez pomoci, vydávala jedno předběžné opatření za druhým, aby mi byl zakázán kontakt a styk se synem, a to bez jakéhokoliv důvodu,“píše ve svém vyjádření Lukáš Rosol s tím, že v posledních měsících o jeho kontaktu se synem údajně rozhodoval soud.

„Matka našeho syna investovala spoustu času taháním Andrého po doktorech, aby získala ‚důkazy‘ o tom, že jsem pro syna traumatem, fyzicky ho ohrožuji a podobně. Naštěstí odborníci a lidé na svém místě toto chování shledali jako účelové a díky nim jsem syna mohl vidět. Nebýt promarněného času a dohadů, času mohlo být nespočetněkrát tolik. Takže proč si žena, která si stěžuje na to, jak obtížné je být samoživitelkou (v jakémkoliv významu) nedá otci dítě bez problémů a není jejím zájmem, aby se otec podílel více?“ ptá se ve svém prohlášení tenista s tím, že vyjádření jeho exmanželky nekoresponduje s jejími činy

„Jedná se pouze o vizi vytvoření role oběti a získání podpory. Nebýt neustálé provokace a podobných článků na mou osobu, nikdy bych se k ničemu takovému nevyjadřoval. V tento moment to beru ale jako nutnost, protože takových případů je víc, než si možná všichni myslíme, a kdyby to mohlo pomoci i jednomu jedinému tatínkovi, který byl ‚použit‘ jako dárce biologického materiálu a tím jeho role vlastně měla skončit, bude to jedině dobře. Dítě má nárok na oba rodiče a rodiče mají oba stejný nárok na své dítě. Pokud toto není respektováno, je porušován jeden z nejvyšších lidských zákonů,“ dodal Rosol.

Poděkoval i povolaným lidem, kteří mu měli umožnit strávit se synem spravedlivý čas, a to prý za lidských podmínek, a ne pouze pod diktaturou Michaely Ochotské. Jako důkaz přiložil snímek se synem.

Zatímco na slovní útok Petry Rosolové Michaela Ochotská nereagovala, tentokrát se rozhodla odpovědět.

„Vyzvala jsem Lukáše, aby přestal se svými nepravdivými a urážlivými výroky v médiích a na sociálních sítích na moji adresu, protože ochrana soukromí našeho syna by v tuto chvíli měla převážit nad jakoukoliv záští dospělých osob. Pokud by se jeho jednání opakovalo v budoucnu, budu nucena řešit celou záležitost soudní cestou,“ napsala exkluzivně Expresu Ochotská, která celou situaci řeší se svým právním zástupcem Alešem Rozehnalem.

Ten ji zastupuje i v případě žádostí o snížení alimentů z šedesáti tisíc měsíčně na patnáct tisíc korun měsíčně, o což před časem požádal sám Lukáš Rosol.

Vyjádření k celé kauze nám zaslal i její advokát.

„Moje klientka Mgr. Michaela Ochotská důrazně odmítá nepravdivé a urážlivé výroky bývalého manžela Lukáše Rosola, které zasahují do osobnostních práv nejen jejích, ale i jejich syna. Avšak vzhledem k tomu, že se dotýkají osobní sféry právě jejich nezletilého dítěte, nebude tyto výroky komentovat, protože považuje jakékoli komentáře k této záležitosti za mimořádně neetické a syna poškozující,“ napsal nám Rozehnal. 

Let's block ads! (Why?)

https://www.expres.cz/lukas-rosol-michaela-ochotska-alimenty-soudy-valka-fxa-/celebrity.aspx?c=A190329_122303_dx-celebrity_ren

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Lukáš Rosol tvrdí, že mu Ochotská odepírá syna. Ta mu vyhrožuje právníky! - Expres.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.