Search

Harry a Meghan se před narozením potomka odstěhují za Londýn

Harry a Meghan se mají stěhovat na začátku příštího roku, jejich dítě by mělo přijít na svět na jaře.  Nyní bydlí v domě zvaném Nottingham Cottage na pozemku Kensingtonského paláce v západním Londýně. Palác je také domovem rodiny Harryho staršího bratra Williama, který má s vévodkyní Kate tři děti. Harry a Meghan nicméně i po přesunu do Windsoru budou mít v Kensingtonském paláci své oficiální kanceláře.

Na windsorském zámku vzdáleném od centra Londýna asi 32 kilometrů se mladý britský princ a americká herečka letos v květnu brali a v nedalekém panském sídle Frogmore House se po svatbě konala večerní recepce za účasti dvou stovek přátel novomanželů. 

„Windsor je pro jejich královské výsosti velmi výjimečným místem a jsou vděčné, že jejich oficiální rezidence bude na tomto pozemku,“ uvedl královský pár v prohlášení.

Frogmore Cottage ležící v blízkosti honosnějšího Frogmore House je dvoupatrovou budovu se štukovou omítkou. Název tohoto sídla odvozený od anglického označení pro žábu údajně odkazuje na velké množství těchto obojživelníků, které se vyskytovalo v bažinaté oblasti u nedalekého toku řeky Temže.

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/princ-harry-vevodkyne-meghan-miminko-stehovani-londyn-pg2-/lidicky.aspx?c=A181124_202529_lidicky_zar

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Harry a Meghan se před narozením potomka odstěhují za Londýn"

Post a Comment

Powered by Blogger.