Search

Matka Ivety Bartošové (†48) otevřeně o Lucii Bílé: Ivetce změnila život... K horšímu! zní smutné obvinění

Iveta Bartošová i Lucie Bílá byly životem opravdu hodně zkoušené. A to hlavně, co se týká milostných vztahů. Ostatně i jejich první velké lásky měly až mrazivě podobný konec. Ivetin Petr Sepéši (†25) i Lucčin Tomáš Holý (†22) zemřeli při tragické autonehodě.

Stejně staré zpěvačky, podobně úspěšné v kariéře a stejně tak podobně neúspěšné v lásce. Ostatně další věc, která je spojuje, je fakt, že obě mají jen jedno dítě - syny a obě s úspěšnými podnikateli, se kterými jim vztah po čase krachl. Ani to ale nestačilo k tomu, aby se ty dvě staly kamarádkami. Podle slov Ivetiny maminky to zní spíše tak, že mezi zpěvačkami byl vztah dokonce vyostřený.

„Ivetka říkala, že jí Lucka uhranula, že jí jednou dala nějakého vúdú panáčka a to jí změnilo život,“ píše se podle deníku Aha! v knize Svatavy Bartošové Má dcera Iveta. Z těchto slov to celkem jasně zní, jako kdyby chtěla zlatá slavice Ivetě tehdy uškodit a měla svůj podíl na jejím tragickém osudu plném neštěstí, alkoholu a depresí. To celé ale mohl být jen Ivetin mylný dojem, zvláště pokud to prohlásila v době, kdy už bojovala se svými závislostmi. Tak či tak, pravdu se veřejnost nejspíš nikdy nedozví.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/matka-ivety-bartosove-48-otevrene-o-lucii-bile-ivetce-zmenila-zivot-k-horsimu-zni-smutne-obvineni.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Matka Ivety Bartošové (†48) otevřeně o Lucii Bílé: Ivetce změnila život... K horšímu! zní smutné obvinění"

Post a Comment

Powered by Blogger.