Search

Ewa Farna ukázala svoji maminku: Neskutečná podoba! FOTO

Jak je dobře známé, Ewa Farna pochází z česko-polské rodiny. Maminka Karin je Češka a tatínek Tadeusz, jak už je z křestního jména zřejmé, pochází z Polska. Díky tomu má zpěvačka fanoušky a popularitu v obou zemích.

Se svými příznivci tak přes sociální sítě komunikuje jak v češtině, tak i polštině, aby ani jeden národ neměl pocit, že ho zanedbává. Když jde ale právě o soukromé záležitosti, je zpěvačka poměrně ostražitá a se svým osobním životem se stejně jako plno dalších hvězd příliš nechlubí.

Teď ale udělala výjimku a po delším čase zveřejnila fotku své maminky Karin. A nutno uznat, že už z té jedné fotky je patrné, že tahle ženská má skutečně šmrnc! Není divu, že Ewa k fotce v polštině napsala: „Dobra mama“. Na druhou stranu ale tahle fotka evidentně nevznikla až tak nezištně. Ewy maminka má totiž na sobě černé triko, na němž nelze přehlédnout nápis v polštině, který v překladu zní: „Miluji Ewu Farnou“. A tak kromě maminky Ewa rafinovaně představila i svůj merch, který půjde u našich sousedů jistě na dračku.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/ewa-farna-ukazala-svoji-maminku-neskutecna-podoba-foto.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Ewa Farna ukázala svoji maminku: Neskutečná podoba! FOTO"

Post a Comment

Powered by Blogger.