Search

Zoufalé Meghan dochází síly: O pomoc prosí osobu, kterou by nikdo nečekal!

Od doby, kdy už bylo jasné, že si princ Harry (33) vezme Meghan Markle (36), se o ní svět začal zajímat více než kdy dříve. Po svatbě navíc přišly na řadu veškeré, pro ni dosud neznámé, královské povinnosti a předpisy, které jí jasně říkají co, kdy a jak má dělat. A na tohle Meghan zvyklá vážně nebyla.

Aby toho nebylo málo, přidaly se k tomu problémy s otcem Thomasem Marklem, který Meghan začal dělat veřejnou ostudu a dávat médiím rozhovory, kde zoufalé volá po své holčičce a všem tvrdí, že ho královská rodina od ní úplně odřízla a že se dcera ve svém novém postavení trápí. A částečně má asi pravdu...

A tak Meghna našla oporu tam, kde se paradoxně říkalo, že jsou ty dvě na ostří nože. U Harryho švagrové Kate (37)! „Mluví spolu po telefonu a Kate často zve Meghan na návštěvu,“ prozradil pro vanityfair.com člověk z královského prostředí. “Snaží se vidět jednou týdně, někdy Meghan přijde s princem Harrym, jindy sama. Kate má dost svých starostí s péčí o tři děti a také má svoji partu přátel, ale snaží se vycházet Meghan vstříc. Je velmi empatická ohledně Meghanina vztahu s jejím otcem,“ dodává neznámý zdroj s tím, že kamarádky z Meghan a Kate sice vyloženě nebudou, ale nějakou cestu si k sobě krásné vévodkyně přece jen nakonec našly.
 

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/ext/novinky/zoufale-meghan-dochazi-sily-obratila-se-na-osobu-u-ktere-by-to-nikdo-necekal.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Zoufalé Meghan dochází síly: O pomoc prosí osobu, kterou by nikdo nečekal!"

Post a Comment

Powered by Blogger.