Search

Model děsivého vzezření ( 32) byl nalezen mrtvý: Před čtyřmi lety se prošel po molu v Praze

Rick Genest je po smrti.

Rick Genest je po smrti. Profimedia.cz

3. srpna 2018 9:38

Ve světě modelingu byl naprosto nepřehlédnutelný. Rick Genest (✝32) alias Zombie Boy na sebe strhával pozornost svým výrazným tetováním. Spíše než modelem byl chodícím uměleckým dílem.

Slavný Kanaďan byl nalezen mrtvý v jeho domě v Montrealu. Vyšetřování náhlé smrti stále pokračuje, ale podle zahraničních médií s velkou pravděpodobností spáchal sebevraždu. Excentrický model, který se v roce 2014 stal senzací pražské módního víkendu, už se po molu bohužel neprojde.

Rick Genest se zviditelnil také klipem k písní Born This Way od Lady Gaga (32). Zpěvačku zpráva o jeho smrti rozplakala. „Rickova sebevražda je pro mě naprosto zdrcující. Všichni musíme pracovat na změně společnosti. Lidé by se měli více zajímat o duševní zdraví svých blízkých a vymazat ze světa všechna stigmata, kvůli nimž se o těchto věcech nemluví. Když máte nějaký problém, ještě dnes zavolejte rodině nebo kamarádům. Musíme jeden druhého zachránit,“ napsala zpěvačka na Twitteru. 

Adam Chromý , Super.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/581450-model-desiveho-vzezreni-32-byl-nalezen-mrtvy-pred-ctyrmi-lety-se-prosel-po-molu-v-praze.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Model děsivého vzezření ( 32) byl nalezen mrtvý: Před čtyřmi lety se prošel po molu v Praze"

Post a Comment

Powered by Blogger.