Search

Zemřel slavný herec a přítel Lady Gaga! Poslala dojemný vzkaz

Bezvládné tělo umělce našli ve středu policisté v jeho vytě v kanadském Montrealu. Podle policie vše nasvědčuje tomu, že si vzal život sám, přestože se nikdy se sebevražednými myšlenkami nesvěřil. Za necelý týden by oslavil 33. narozeniny.

První tetování si Rick pořádil v 16 letech, o tři roky později už měl jimi pokryté téměř celé tělo. Pokreslený měl také obličej, což mu dodávalo děsivého vzhledu - odtud také přezdívka Zombie Boy. Živil se především modelingem, píše portál Daily Mirror.

Slávu Rickovi přinesla především role ve videoklipu Lady Gaga. Od té doby jeho hvězda stoupala. Objevil se v několika modelingových kampaních známých značek, ale také v populárních magazínech, jako je GQ nebo Vogue. Hrál epizodní role ve filmech a seriálech.

Zombie Boy označoval za příčinu všech tetování moment, kdy mu už jako chlapci lékaři našli nádor na mozku. Řekli mu, že může zemřít, nebo skončit znetvořený. "Myslím, že právě to mě přivedlo k lásce k morbidnosti a strašidelnosti," líčil v roce 2016.

Lady Gaga se s Rickem přátelila i poté, co už dávno měli klip natočený. Teď napsala na twitter dojemný vzkaz. "Sebevražda mého přítele, Ricka Genesta, Zombie Boye, je více než devastující," uvedla Gaga, pravým jménem Stefani Germanotta.

"Musíme tvrdě pracovat na tom, abychom změnili naši kulturu a vyzdvihli důležitost mentálního zdraví. Měli bychom se zbavit předsudků a nebát se o něm hovořit. Pokud trpíte, zavolejte už dnes kamarádům nebo rodině. Musíme se zachránit navzájem," dodala zpěvačka.

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/zemrel-slavny-herec-a-pritel-lady-gaga-poslala-dojemny-vzkaz.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Zemřel slavný herec a přítel Lady Gaga! Poslala dojemný vzkaz"

Post a Comment

Powered by Blogger.