Search

Tady bojuje Ben Affleck s alkoholismem. Neuvěříte, na kolik ho vyjde měsíc v luxusním zařízení

24. srpna 2018 14:52

Podle Hollywoodlife.com je herec v The Canyon Treatment Centru v Peace Parku v Malibu, kde jsou podle jednoho ze zaměstnanců v současné době pouze tři pacienti. Soukromý pokoj v takovém zařízení vyjde na zhruba 2 900 000 Kč za 30 dní. Nikdy zde není více než 16 pacientů a ke každému se přistupuje individuálně.

A nemyslete si, že pacienti nějak strádají. Mají k dispozici profesionálního šéfkuchaře, osobní trenéry, podstupují lekce jógy, meditace i lekce správného dýchání. Zároveň podstupují tzv. Equine Therapy, která zahrnuje jízdu na koni a terapeutická sezení na pláži. V jejich saunách měl svá sezení s pacienty dokonce i Dalajláma. Zařízení si také pěstuje vlastní suroviny a zaměřuje se spíše na holistický způsob života.

Affleck byl poprvé v léčebně v roce 2001, naposledy ukončil léčbu v březnu 2017. Také se účastnil setkávání anonymních alkoholiků. Svým démonům znovu podlehl jen pár dní poté, co se provalil jeho rozchod s producentkou Lindsay Shookus a byl několikrát spatřen s Playboy modelkou Shaunou Sexton. K léčení ho podle portálu TMZ přemluvila matka jeho tří dětí Garner. 

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/585586-tady-bojuje-ben-affleck-s-alkoholismem-neuverite-na-kolik-ho-vyjde-mesic-v-luxusnim-zarizeni.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Tady bojuje Ben Affleck s alkoholismem. Neuvěříte, na kolik ho vyjde měsíc v luxusním zařízení"

Post a Comment

Powered by Blogger.