Search

Sexy Verešová je pěkná nestyda: Odhodila plavky a ukázala se, jak ji Bůh stvořil! FOTO

Ne nadarmo se říká, že Andrea Verešová patří k nejkrásnějším československým modelkám. Za dva roky sice oslaví obávané čtyřicátiny, avšak svým dokonalým mladistvým vzhledem strčí do kapsy i spoustu dvacítek v řadách svých kolegyň. Andrea je zkrátka sexy!

To dokazují i její fotky z dovolených, kde si v současných týdnech užívá sluníčka a pohody s rodinou. Na snímcích většinou odhaluje své skvostné tělo v plavkách, ale tentokrát udělala výjimku a bikiny nechala ležet ladem.

Není to poprvé, co se modelka odhalila. Zřejmě i musí být sama vědoma svých dokonalých křivek, a tak se řídí heslem, že dokud to má, musí to ukázat! Modelka sice bude patrně patřit k těm ženám, které budou nádherné i ke stáru, ale i tak čas nezastaví. Kliniky estetické medicíny sice v dnešní době umí učiněné zázraky, ale modelčinu dokonalou postavu asi navěky neudrží. A tak se, pánové, kochejte, dokud je čím!

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/sexy-veresova-je-pekna-nestyda-odhodila-plavky-a-ukazala-se-jak-ji-buh-stvoril-foto.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Sexy Verešová je pěkná nestyda: Odhodila plavky a ukázala se, jak ji Bůh stvořil! FOTO"

Post a Comment

Powered by Blogger.