Search

Nejdříve podala žádost o ROZVOD a teď poslala Jiřímu drsný VZKAZ: Andrea Pomeje už mlčet nebude!

Jiří Pomeje porazil začátkem roku zákeřnou rakovinu hrtanu, a tak si všichni včetně jeho manželky Andrey mysleli, že se jeho život díky druhé šanci změní. Omyl, herec se vrátil k popíjení alkoholu, a tak od něj manželka Andrea odešla s tím, že si dávají pauzu.

Jenže sama už pochopila, že se Jiří jen tak nezmění, a tak podala žádost o rozvod. „Již jsem se potkala s právníkem. Nemá smysl to prodlužovat,“ prozradila Expresu krásná DJka, která byla herci po celou dobu nemoci velkou oporou. Když ale viděla, že mu není pomoci a alkohol je stále jeho velkým kamarádem, rozhodla se to nadobro ukončit. Jiří sice začal navštěvovat psychiatra a brát léky, jenže i podle jejích slov zapíjí alkoholem.

„Podle stavů, ve kterých ho vídám, tak bohužel. Léky asi bere, ale v kombinaci s alkoholem to není ideální,“ řekla Andrea, která Jiřímu vzkazuje jedno: Jdi se léčit! Pokud neuposlechne její moudrá slova, dopadne to nejspíš velmi špatně. Nejspíš si neuvědomuje, že by kromě manželky mohl přijít také o dceru Aničku.
 

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/nejdrive-podala-zadost-o-rozvod-a-ted-poslala-jirimu-drsny-vzkaz-andrea-pomeje-uz-mlcet-nebude.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nejdříve podala žádost o ROZVOD a teď poslala Jiřímu drsný VZKAZ: Andrea Pomeje už mlčet nebude!"

Post a Comment

Powered by Blogger.