Search

Meghan vyrazila s Harrym do divadla: Opět porušila královská pravidla!

Královská pravidla jsou opravdu velmi striktní a to, co nařizuje protokol, by pro její čoleny mělo být takřka svaté. Jak to ale vypadá, doba se mění, mravy se uvolňují, a tak dokonce i nejčerstvější členka královské rodiny Meghan ví, že některá pravidla už jsou hodně zastaralá a zase tolik se nestane, když je poruší.

Tentokrát totiž vyrazila s princem Harrym na muzikál Hamilton ve Victoria Palace Theatre v Londýně. Představení se konalo v rámci charity, z nějž výtěžek poputuje na princovu nadaci Setebale, která finančně podporuje jihoafrické děti a mládež s HIV. Teď ale zpět k Meghan...

Ta si na slavnostní příležitost oblékla černé sako šatového střihu, které ale nebylo zase dost dlouhé na to, aby vévodkyni zakrylo její štíhlé nožky tak, jak se podle protokolu sluší a patří. Meghan odhalila nejen kolena, ale i část stehen, což by před několika lety bylo naprosto nepřípustné. Dnes je ale jiná doba, a tak se vévodkyně už asi nemusí tolik bát, že by dostala od královny vyčiněno. Páru to na slavnostním představení moc slušelo a Harry na konci dokonce i zazpíval pár tónů ze zmíněného muzikálu.
 

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/meghan-vyrazila-s-harrym-do-divadla-opet-porusila-kralovska-pravidla.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Meghan vyrazila s Harrym do divadla: Opět porušila královská pravidla!"

Post a Comment

Powered by Blogger.