Search

SPADLA KLEC: Vondráčková může dostat Plekancovy miliony! Předmanželská smlouva má jednu zásadní chybu

Rozvodové řízení Vondráčkové a Plekance bude brzy zahájeno, a tak všichni netrpělivě čekají na to, kolik z něj herečka takzvaně vytříská. Přece jenom byla s hokejistou v manželském svazku sedm let a mají spolu dvě krásné děti, takže něco kápnout by z toho mělo.

Ovšem předmanželská smlouva měla Plekancův majetek ochránit, a tak to vypadalo, že Lucie z manželství vyjde takřka s prázdnou. Nakonec to ale může být úplně jinak. První zásadní věcí je fakt, že smlouvu tehdy podepsali v České republice. Ovšem rozvod probíhá v kanadě, kde mají obě děti i občanství. TO je věc, která hodně hraje ve prospěch Lucie.

Sama Vondráčková ale přiznala, že smlouva není úplně v pořádku ani po právní stránce. Opět v její prospěch. „To je věc právníků. Ta smlouva je velice jednostranná. Teď vše záleží na nich,“ prozradila pro Expres.cz herečka. „Její znění je podle právníků prý protiprávní i v České republice,“ dodala s tím, že Plekancovi by vlastně nepomohlo, ani kdyby rozvod probíhal v České republice. Bude tedy velmi zajímavé sledovat, jak bitva o miliony dopadne. Přece jenom hokejista během manželství stihl vydělat 380 milionů, a tak je jasné, že z nich chce Lucie nejspíš také něco mít nejen pro sebe, ale i pro jejich děti.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/spadla-klec-lucie-vondrackova-muze-dostat-plekancovy-miliony-predmanzelska-smlouva-ma-jednu-zasadni-chybu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "SPADLA KLEC: Vondráčková může dostat Plekancovy miliony! Předmanželská smlouva má jednu zásadní chybu"

Post a Comment

Powered by Blogger.