Search

Českým Mužem roku je strojař Jiří Kmoníček, zvítězil v náchodském divadle

Náchod -  „Je to super, užívám si to. Možná jsem to trochu čekal, ale nechci vypadat namyšleně,“ nechal se slyšet sympatický čtyřiadvacetiletý strojař Jiří Kmoníček z Šestajovic u Prahy. V pátek 24. srpna se stal českým Mužem roku. 

dnes 00:44

SDÍLEJ:

Zvolila ho početná porota během finálového večera v náchodském městském divadle, na jehož pódiu se předvedlo dvanáct mužů ve věku od 23 do 29 let.

Na druhém místě skončil čtyřiadvacetiletý kouč fitness Jakub Kochta z Olomouce, třetím se stal sedmadvacetiletý lékař Jakub Jurčák z Litoměřic. 

Soutěžící se v náchodském divadle představili například při promenádě ve spodním prádle, ve volné disciplíně a odpovídali na otázku svého patrona. Těmi byly známé osobnosti, jako například politici, herci či zpěváci.

Během večera zazpívali Václav Neckář, Ilona Csáková, Markéta Konvičková, Nelly Řehořová, Pavel Callta a mnozí další. Soutěžního klání se zúčastnil také úřadující nejkrásnější muž světa Mister International Seung Hwan Lee z Koreje.

Vítěz soutěže opět poletí zastupovat Českou republiku na světovou soutěž Mister International a další vítězové poletí na světovou soutěž Mister Supranational a Man of the World. David Novotný, prezident soutěže Muž roku, vybral navíc dva soutěžící, kteří poletí na soutěže Mister Universe a Mister Global.

Do letošního 19. ročníku soutěže se přihlásilo 921 uchazečů. Výtěžek z této akce a také ze sobotního koncertu známých tváří  pořadatelé věnují stacionáři Nona v Novém Městě nad Metují, stacionáři Cesta v Náchodě a Domovům Na Třešňovce v České Skalici. Část peněz dostane také Muž roku 2009 Martin Zach na rehabilitaci po těžkém úraze.

Autor: Regina Hellová

Let's block ads! (Why?)

https://krkonossky.denik.cz/z-regionu/ceskym-muzem-roku-je-strojar-jiri-kmonicek-zvitezil-v-nachodskem-divadle-20180825.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Českým Mužem roku je strojař Jiří Kmoníček, zvítězil v náchodském divadle"

Post a Comment

Powered by Blogger.