Search

Československá verze módní bible je průkopnická. V prvním vydání se objevily i české topmodelky

Poprvé v historii Vogue se na titulní straně objevuje modelka vyfocená zezadu, mimo jiné v šatech ze second handu. Na zádech má modelka symbolické tetování, které představuje kaligram ze sbírky básní Václava Havla Antikódy. Vydání doplní i limitovaná obálka se slovenskou topmodelkou Kamilou Filipčíkovou. 

Texty jsou jak v češtině, tak i ve slovenštině, na této edici se podle serveru MediaGuru podílela další česká topmodelka Eva Herzigová. Na prvním čísle se podílely i zahraniční hvězdy módního průmyslu.

img-responsive

Eva Herzigová v prvním čísle Vogue CS | foto: INCORP images

 Českou šéfredaktorkou se stala Andrea Běhounková, která posledních osm let vedla českou mutaci Elle. Vogue bude možné zakoupit například v parfumeriích Douglas, dále pak v prodejnách Albert, Billa, Tesco, Kaufland, trafikách Relay, Valmont či Geco a u benzínových pump Shell, Mol a Benzina. Na Slovensku také v COOP. 

První číslo československé verze světově známého módního magazínu Vogue vyšlo v pátek 17. srpna s tísněným nákladem 38 tisíc kusů, jak píše server MediaGuru. Cena časopisu představuje 129 Kč nebo na Slovensku 5,49 EUR, ve srovnání s konkurenčním časopisem Elle je prodejní cena Vogue vyšší.

Čtěte také:

Let's block ads! (Why?)

https://kultura.eurozpravy.cz/media/232509-ceskoslovenska-verze-modni-bible-je-prukopnicka-v-prvnim-vydani-se-objevily-i-ceske-topmodelky/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Československá verze módní bible je průkopnická. V prvním vydání se objevily i české topmodelky"

Post a Comment

Powered by Blogger.