Search

Otec Meghan na svatbu nepřijede: Neuvěříte, kdo ji nakonec povede k oltáři!

Miliony liber za královskou svatbu létají vzduchem, přípravy vrcholí a všichni se v napětí a očekávání těšili na sobotu, kdy si má princ Harry a Meghan Markle říct své symbolické ano. Jenže těsně před dnem D přišly opravdu hodně nepříjemné komplikace. Otec Meghan svoji dceru k oltáři nepovede! Prodělal totiž infarkt.

Jako hlavní důvod neúčasti však zmiňovanému serveru řekl, že nechce svoji dceru znemožnit před celým světem a udělat nějaký trapas. Meghan se celá situace velmi dotkla, ale k dění se samozřejmě vyjádřil pouze mluvčí Kensingtonského paláce. „Pro slečnu Markle jde o hluboce osobní chvíle před svatbou,“ potvrdil svými slovy, že ve dnech, kdy by se Meghan měla soustředit pouze na přípravy a těšit se na svůj velký den, trápí se kvůli nemocnému otci, kterého infarkt ohrozil na životě.

Ve vzduchu tedy visel otazník nad tím, kdo nakonec Meghan k oltáři povede. Nevěsta prince Harryho nakonec dva dny před svatbou potvrdila, že k oltáři ji její otec ze zdravotních důvodů opravdu nepovede. teď už za něj má náhradu.

Kensigtonský palác 24 hodin před královským sňatkem oznámil, že nevěstu k oltáři povede otec prince Harryho - samotný princ Charles. "Slečna Meghan Markle požádala jeho výsost prince z Walesu, aby ji doprovodil uličkou do kaple Sv. George během jejího svatebního dne. Princ z Walesu je velmi potěšen, že může slečnu Markle takovýmto způsobem přivítat v rodině," zní oficiální stanovisko královského dvora, zveřejněné na Twitteru.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/otec-meghan-na-svatbu-neprijede-neuverite-kdo-ji-nakonec-povede-k-oltari.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Otec Meghan na svatbu nepřijede: Neuvěříte, kdo ji nakonec povede k oltáři!"

Post a Comment

Powered by Blogger.