Search

Honza Musil ztratil sestru s manželem: Ji zabila rakovina, on zemřel pár hodin poté žalem

„Sestra byla nemocná, to jsme věděli už dlouho. Zemřela a její manžel to nezvládl. Dostal infarkt,“ přiznal Blesk.cz nalomeným hlasem Jan Musil, který je momentálně ve španělské Barceloně. „Je to šílená událost, jsme z toho všichni otřesení. Je to hrozné,“ dodal skleslý moderátor, jehož sestra se údajně léčila s rakovinou.

O to krutější skutečnost je, že jejich smrt nastala ve stejný den. „Pořád jste, rodinko, s námi. Jen to bolí. Tak rychle a náhle. A pár hodin po sobě oba dva jste odešli,“ plakal nad ztrátou svých blízkých Musil. Na sociální síti pak zveřejnil fotografii ze své poslední návštěvy u sestry před odjezdem do zahraničí, na které se ještě oba vesele usmívají.

O jejich smrti se dozvěděl zrovna ve chvíli, kdy se svým manželem cestuje po Barceloně. "Jsou věci, které si člověk nepřipouští a které oddaluje. To, že vám odchází jeden z nejbližších lidí na nemoc těžko vstřebáváte... Jakmile odejde, řeknete si v duchu, že je vysvobozen. Nenapadne vás ale, že pár hodin po něm odejde i jeho druhá polovina. Hrozně to bolí.. Irenko a Mirku - milujte se i v nebi, kam vás symbolicky odnáší tento španělský pták... s naší tichou vzpomínkou," dodal se slzami v očích Musil. 

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/534415/honza-musil-ztratil-sestru-s-manzelem-ji-zabila-rakovina-on-zemrel-par-hodin-pote-zalem.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Honza Musil ztratil sestru s manželem: Ji zabila rakovina, on zemřel pár hodin poté žalem"

Post a Comment

Powered by Blogger.