Search

Jarní svatební dort pro Harryho a Meghan upeče cukrářka Ptaková

Dort bude chutnat po citronech a bezu. Měl by obsahovat svěží jarní chutě. Pokrytý bude máslovým krémem, o zdobení se postarají živé květy. „Claire Ptaková, která vyrůstala v Kalifornii, při přípravě svých dortů používá sezónní a organické ingredience,“ ozřejmil královský palác.

20.března 2018 v 11:14, příspěvek archivován: 20.března 2018 v 12:55

Claire Ptak, who was raised in California, focuses on using seasonal and organic ingredients in her cakes. Ms. Markle previously interviewed Chef Ptak for her former lifestyle website The Tig.

Nevěsta Meghan Markle se s cukrářkou zná. Před třemi lety s ní dělala rozhovor pro svoji lifestylovou webovou stránku The Tig, kterou před zásnubami s princem zrušila.

Ptaková v Londýně provozuje firmu Violet Bakery. Je nadšená, že se královská rodina rozhodla nechat upéct svatební dort právě u ní. „Nenacházím slov, jak jsem potěšena, že jsem byla vybrána, abych udělala svatební dort pro prince Harryho a Meghan Markle. Nejbáječnější na tom všem je, že vím, že opravdu sdílejí stejné hodnoty jako já, co se týče jídla, provenience, udržitelnosti, sezónnosti a hlavně chuti,“ prohlásila.

Účast na královské svatbě je pro mnohé velká čest. Snoubenci se rozhodli, že se o svůj velký den podělí nejen se členy rodiny a celebritami, ale také s běžnými lidmi. Na svatbu na hradě Windsor, která se uskuteční 19. května 2018, pozvali 2 640 lidí ze všech koutů Velké Británie. Přibližně 1 200 hostů bude z řad široké veřejnosti, asi 200 míst je rezervováno pro lidi z charity a organizací, které Harry a Meghan podporují. Nebudou chybět ani obyvatelé Windsoru, místní školáci a zaměstnanci královského dvora.

Kensingtonský palác v prohlášení uvedl, že princ Harry a Meghan Markle chtějí jejich svatbu zorganizovat tak, aby se i veřejnost cítila být součástí oslav. 

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/princ-harry-meghan-markle-svatba-dort-claire-ptakova-f9b-/lidicky.aspx?c=A180320_124650_lidicky_zar

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Jarní svatební dort pro Harryho a Meghan upeče cukrářka Ptaková"

Post a Comment

Powered by Blogger.