Search

Meghan rozpoutala bouři a zmizela. Harry plánuje utéct co nejdřív za ní - tn.cz

Hvězdný pár ani ne ročního synka totiž nechal před pár dny v Kanadě v péči chůvy, sedl do letadla a odletěl na druhou stranu Atlantiku. A ve středu pak Harry a Meghan vypustili "odchodovou bombu", která zamávala britskou monarchií i veřejností.

Meghan nicméně nechtěla sklidit všechny negativní reakce, které její a Harryho oznámení vyvolalo, krátce po něm sedla do letadla a odletěla zpátky do Severní Ameriky. Celkem tak vévodkyně v Británii strávila podle Daily Mailu pouhé tři dny. Deník odhaduje, že se v dohledné době do Anglie nevrátí.

Nyní se čeká na to, kdy do bot práskne i Harry, který je aktuálně terčem vzteku svých královských příbuzných i obyčejných Britů. Podle Daily Mailu chce Harry za Meghan a Archiem odcestovat v nejbližším možném termínu.

Zatím ovšem není jasné, kdy to vlastně bude. Deník připomíná, že má Harry příští čtvrtek v Buckinghamském paláci oficiální program.

Pusťte si reportáž TV Nova:

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZWh0dHBzOi8vdG4ubm92YS5jei9jbGFuZWsvbWVnaGFuLXJvenBvdXRhbGEtYm91cmktYS16bWl6ZWxhLWhhcnJ5LXBsYW51amUtdXRlY3QtY28tbmVqZHJpdi16YS1uaS5odG1s0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Meghan rozpoutala bouři a zmizela. Harry plánuje utéct co nejdřív za ní - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.