Search

CNN Prima News ulovila Libora Boučka. Bude moderovat ranní vysílání - Revue

„Jsem přesvědčen, že Libor Bouček bude významnou posilou týmu CNN Prima News. Jeho nadšení pro kvalitní zpravodajství v kombinaci s obrovskou televizní zkušeností mě přesvědčilo, že je ideálním kandidátem,“ věří generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

„Libor Bouček bude mít na starost přípravu a moderování ranního vysílacího bloku. Na vzájemnou spolupráci se velmi těším,“ doplnila ředitelka CNN Prima News Production Eliška Čeřovská.

Bouček míní, že přijmout nabídku vytvářet ranní vysílání CNN Prima News a provázet jím je pravděpodobně největší výzvou jeho kariéry.

„Chci zúročit svoji téměř dvacetiletou praxi jak v rádiích, tak i v nejrůznějších televizních pořadech, a být tak divákům nejlepším ranním společníkem na televizním trhu. CNN Prima News bude nejen o důvěryhodnosti, rychlosti, ale i srozumitelnosti sdělení informací divákům. A to vše v nejmodernějším zpravodajském studiu ve střední Evropě. Když jsem před třiadvaceti lety jako návštěvník s údivem sledoval dění v atlantské centrále CNN, ani bych si netroufl snít o tom, že se jednoho dne můj osud s touto značkou pracovně spojí,“ prozradil Libor Bouček.

Boučkova kariéra je dlouhodobě spjatá s televizí Prima, kde provázel diváky například reality show VyVolení, vědomostní show Máme rádi Česko nebo českou verzí soutěže Pevnost Boyard.

Moderoval i šest ročníků České Miss, vyhlášení ankety Český slavík, Superstar, slovenskou taneční show Let’s Dance nebo talentovou show Hlas Česko Slovenska. Byl jedním z moderátorů Evropy 2 a Frekvence 1. Uváděl přenosy soutěže Eurovision Song Contest ale i Davis Cup, Mistrovství světa v hokeji v roce 2015 nebo Ligu mistrů.

V září do zpravodajského projektu CNN Prima News přestoupila z Novy Markéta Fialová.

CNN Prima News, která by měla začít vysílat na jaře, bude přinášet kontinuální zpravodajství i další pořady po celý den, sedm dní v týdnu. Bude dostupná divákům po celé České republice.

Obsahem vysílání budou jak domácí zpravodajství, pokrývaná a zajišťovaná skupinou Prima, tak mezinárodní zpravodajství i pořady dodávané společností CNN. Na domácích reportážích se budou podílet také jednotlivé regionální zpravodajské týmy Primy. Zpravodajské studio CNN Prima News je jedno z nejmodernějších televizních studií v Evropě.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiXGh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L3pwcmF2eS9tZWRpYWh1Yi9saWJvci1ib3VjZWstY25uLXByaW1hLW5ld3MuQTIwMDExNF8xMzM1NDFfbWVkaWFodWJfanBs0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "CNN Prima News ulovila Libora Boučka. Bude moderovat ranní vysílání - Revue"

Post a Comment

Powered by Blogger.