Search

Americké herecké ceny získali Pitt, Anistonová, De Niro i Phoenix - Novinky.cz

Cenu za celé herecké obsazení získal korejský Parazit, což je kuriozita, protože v dané kategorii poprvé vyhrál film, který nebyl natočen v angličtině.

Za mužský herecký výkon v hlavní roli byl oceněn Joaquin Phoenix z filmu Joker a za ženský herecký výkon v hlavní roli Renée Zellwegerová z Judy.

Robert De Niro

Foto: Profimedia.cz

Zvláštní cenu za celoživotní mistrovské výkony si odnesl herec Robert De Niro.

Ve vedlejších rolích letos excelovali Brad Pitt v Tarantinově retro snímku Tenkrát v Hollywoodu a z žen Laura Dernová z dramatu Manželská historie.

Brad Pitt žertoval s Jennifer Anistonovou.

Foto: Profimedia.cz

V oblasti televize se radovali například Sam Rockwell, který dostal cenu za mužský herecký výkon v televizním filmu či minisérii (Fosse/Verdon), nebo Michelle Williamsová, oceněná za ženský herecký výkon (opět Fosse/Verdon). Za herecké výkony v dramatických seriálech byli oceněni Peter Dinklage (Hra o trůny) a Jennifer Anistonová (The Morning Show) a za komediální seriály herci Tony Shalhoub (The Marvelous Mrs. Maisel) a Phoebe Waller-Bridgeová (Potvora).

Kang-Ho Song z filmu Parazit

Foto: ČTK/AP

Cenu dostal také celý herecký tým dramatického seriálu Koruna, kde hrají Marion Baileyová, Helena Bonham Carterová, Olivia Colmanová, Charles Dance či Ben Daniels, a v komediálním žánru stejnou cenu obdržel seriál The Marvelous Mrs. Maisel, kde si zahráli Caroline Aaronová, Rachel Brosnahanová, Joel Johnstone či Leroy McClain.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMifGh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ova3VsdHVyYS9maWxteS1zZXJpYWx5L2NsYW5lay9hbWVyaWNrZS1oZXJlY2tlLWNlbnktemlza2FsaS1waXR0LWFuaXN0b25vdmEtZGUtbmlyby1pLXBob2VuaXgtNDAzMTA0NjLSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Americké herecké ceny získali Pitt, Anistonová, De Niro i Phoenix - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.