Search

Po ztrátě otce přichází o dalšího muže. Dominika Gottová se rozvádí - tn.cz

Po devatenácti letech manželství s finským hudebníkem podala žádost o rozvod sama Dominika. Podle informací, které sdělila deníku Blesk, je jejich manželství v troskách a nemá naději na záchranu. Timo ji údajně jako muž zklamal, již roky spolu nesdílejí ložnici, v posledních měsících navíc vůbec nepřispívá na chod domácnosti. Nebyl jí navíc oporou, když prožívala tragické období kvůli těžkému onemocnění a následné smrti otce. Dokonce ji ani nedoprovodil do Prahy na pohřeb Karla Gotta.


Timo Tolkki je bývalý metalový muzikant, proslavil se především působením v kapele Stratovarius, kvůli maniodepresivní psychóze ale již deset let nemá stabilní práci a příjem. Dominika pracuje v Helsinkách jako servírka, z jejího platu lze ale nákladný život ve Finsku jen sotva financovat, v minulosti jim dokonce musel finančně vypomoci Dominičin otec.


Stres z finančních potíží i nemocného manžela prohloubil Dominičinu závislost na alkoholu a lécích, se kterou se dlouhodobě potýká. Letos v červenci, při posledním osobním setkání, ale svému těžce nemocnému otci slíbila, že se závislostí začne bojovat.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiYWh0dHBzOi8vdG4ubm92YS5jei9jbGFuZWsvcG8tenRyYXRlLW90Y2UtcHJpY2hhemktby1kYWxzaWhvLW11emUtZG9taW5pa2EtZ290dG92YS1zZS1yb3p2YWRpLmh0bWzSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Po ztrátě otce přichází o dalšího muže. Dominika Gottová se rozvádí - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.