Search

Greta pohřbila automobilové show, hřímá Jeremy Clarkson - Novinky.cz

„Každý, koho znám a je mladší pětadvaceti let, nemá auta ani trochu ve svém okruhu zájmů – Greta Thunbergová zabila automobilové show,” nebral si servítky v rozhovoru pro britský bulvární deník The Sun. Dodal, že děti se ve školách od malička učí, že auta jsou zlo, a je to zakotvené v jejich hlavách.

„Nerad to říkám, ale myslím si, že Jeremy má pravdu,” komentoval slova svého spolupracovníka Richard Hammond, jeden ze slavného moderátorského tria.

Greta Thunbergová před cestou do USA na speciální lodi Malizia (Ilustrační foto)

Foto: Pool, Reuters

Přesto však v první epizodě nového formátu pořadu The Grand Tour nebudou hrát hlavní roli auta, nýbrž lodě. Podle The Sun se tam také bude mluvit o změnách klimatu, a nikoliv posměšným tónem.

„Jen idiot nezmění názor, když vidí nezvratné důkazy. Jenže co s tím dělat, je mnohem zajímavější debata,” dodává Clarkson ke globální změně klimatu. S přístupem Grety Thunbergové ale nesouhlasí: „Je idiot. Chodit a říkat, že všichni umřeme, nic nevyřeší.”

Anketa

Souhlasíte s Jeremym Clarksonem, že Greta Thunbergová stojí za nenávistí k autům?

Nejsem si jist/a

Celkem hlasovalo 691 čtenářů.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiYmh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ovYXV0by9jbGFuZWsvZ3JldGEtcG9ocmJpbGEtYXV0b21vYmlsb3ZlLXNob3ctaHJpbWEtamVyZW15LWNsYXJrc29uLTQwMzA1MzYw0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Greta pohřbila automobilové show, hřímá Jeremy Clarkson - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.