Search

ŽEBŘÍČEK: Tarantino dostal Přes prsty - Novinky.cz

Komerční úspěch zřejmě nemine nový projekt zkušeného scenáristy a nyní nově i režiséra Petra Kolečka, i když recenze vesměs nejsou moc nadšené. Komedie ze sportovního prostředí Přes prsty sleduje volejbalistky Lindu (Petra Hřebíčková) a Pavlu (Denisa Nesvačilová). Mladší Pavle začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy. Všechno ještě zamotá svérázný správce hřiště Jíra (Jiří Langmajer).

Brad Pitt

Foto: Sony Pictures

Nostalgický Tarantino se v novém snímku vrací do šedesátých let minulého století, aby si společně se svými příznivci užíval atmosféru slunné Kalifornie, Hollywood, muziku a specifický humor. Velmi dlouhý a složitě rozvětvený snímek přináší kouzelné jednotlivosti, kameru, hudbu, vtípky, parodie na dobová klišé ve filmu a televizi a rozkošné postavy. Brad Pitt a Leonardo DiCaprio hrajou tak přesvědčivě, že diváci filmu možná odpustí i rozvolněné vyprávění.

Americký animák Angry Birds ve filmu 2 obsadil třetí místo. Rozzlobení ptáci a zákeřní zelení vepři se perou, dokud se neobjeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova. Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka se musí spojit s vepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
Pozice
Minulý týden
 FilmPočet návštěvníků za víkend
1.
4.Přes prsty 78 439
2.1.Tenkrát v Hollywoodu
31 264
3.
Angry Birds ve filmu 2 29 203
4.
2.Toy Story 4: Příběh hraček 11 240
5.
3.Krvavá nevěsta 9 344
6.
5.Lví král
8 204
7.
6.Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
4 243
8.
8. Tajný život mazlíčků 2 3 962
9.
7.Hodinářův učeň
3 079
10.
10. Spider Man: Daleko od domova3 017

Zdroj: Unie filmových distributorů

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/kultura/clanek/zebricek-tarantino-dostal-pres-prsty-40295140

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ŽEBŘÍČEK: Tarantino dostal Přes prsty - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.