Search

Harry s Meghan se pochlubili svým synem - Novinky.cz

Oba novopečení rodiče zářili štěstím. „Je úžasný. Mám dva nejlepší chlapy na světě, jsem šťastná,” uvedla vévodkyně Meghan. Na dotaz novinářů, jaký syn je, odpověděla: „Úplně hodný. Je to sen, byly to dva výjimečné dny.”

„Rodičovství je skvělé,” dodal princ Harry. „Mění se každým dnem,” odpověděl na otázku, komu z rodičů je dítě více podobné.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu si s královskými tradicemi příliš hlavu nelámali. Oproti zvyklostem drželi všechny detaily ohledně porodu v tajnosti. V pondělí oznámili, že Meghan rodí, až několik hodin poté, co už bylo dítě dávno na světě.

Novorozený syn vévody a vévodkyně ze Sussexu. Harry a Meghan jej představili na zámku Windsor.

Novorozený syn vévody a vévodkyně ze Sussexu. Harry a Meghan jej představili na zámku Windsor.

FOTO: Pool, Reuters

A zatímco Kate a William oznámili narození všech svých dětí tradičním způsobem, totiž vyvěšením cedule před Buckinghamským palácem, Meghan s Harrym se nejprve pochlubili na sociálních sítích. Pochopitelně až poté, co informovali rodinu v čele s královnou Alžbětou.

Pyšný otec princ Harry oznamuje narození svého syna

Za pozornost rovněž stojí, že mezi prvními, kdo se o narození dozvěděli, byli sourozenci zesnulé Harryho matky, princezny Diany, hrabě Charles Spencer a lady Sarah McCorquodaleová.

Princ Harry a vévodkyně Meghan se svým prvorozeným synem.

Princ Harry a vévodkyně Meghan se svým prvorozeným synem.

FOTO: Pool, Reuters

Jméno vévodský pár dosud neoznámil a Britové čile sázejí na to, jak se bude malý vévoda ze Sussexu, přezdívaný dosud pouze „Baby Sussex“, jmenovat. V úterý byla největšími favority jména Arthur, Alexander, naopak čtyřicetinásobek vsazené výhry byste mohli dostat, pokud byste si vsadili, že bude syn pojmenován po otci Harry.

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/koktejl/504285-harry-s-meghan-se-pochlubili-svym-synem.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Harry s Meghan se pochlubili svým synem - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.