Search

V královské rodině mají při výběru dárků opravdu smysl pro humor - tn.cz

S blížícím se příchodem svátků lidé po celém světě přemýšlí, co darovat svým nejbližším. Tomu se nevyhne ani královská rodina, která to však bere s humorem. Její členové si místo okázalých velkolepých darů raději vymění menší levné a zábavné dárky. Vynalézavost v jejich výběru určitě nechybí Harrymu ani Kate.

Jednou Kate Middletonová vánočním dárkem pěkně poškádlila svého švagra Harryho. Když byl v minulosti princ po několika vztazích stále svobodný, dostal k Vánocům od vévodkyně z Cambridge sadu hraček "vyrob si svou vlastní přítelkyni“. To je důkazem toho, že Harry a jeho švagrová jsou si opravdu blízcí.

I princ Harry je ale vtipálek, když dal podle listu Mirror své babičce královně Alžbětě II koupací čepici s čelním nápisem "život je děvka“. Ani jeho tehdy ještě snoubenka Meghan nebyla loňské Vánoce pozadu, když dala královně hračku zpívajícího křečka, kterou si oblíbil a zničil i královnin pes.

Princ Harry už vtipný dárek od Kate nebude potřebovat poté, co si vzal loni v květnu Meghan Marklovou a stane se na jaře otcem. Po skončení jejich cest Oceánií manželé oslaví Vánoce se zbytkem královské rodiny v Norfolku, pozvání je dokonce rozšířeno i na Meghaninu matku Dorii Raglandovou.

Vánoce v královské rodině probíhají tak, že se dárky odloží na stole a příslušníci si je vyměňují po odpoledním čaji. Další den na 1. svátek vánoční jdou na dopolední bohoslužbu, poté se vrátí na vánoční oběd a královna pronese svou řeč.
 

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/v-kralovske-rodine-maji-pri-vyberu-darku-opravdu-smysl-pro-humor.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "V královské rodině mají při výběru dárků opravdu smysl pro humor - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.