Search

ČT má dva zábavné seriály, Rapla 2, Strážmistra Topinku a Koptův pořad - iDNES.cz

„Také Václav Kopta si bude povídat se svými hosty, ale bude to úplně jiné než ve Všechnopárty Karla Šípa. Oba pořady se budou doplňovat,“ uvedl ředitel programu ČT Milan Fridrich v ranním vysílání ČT 24. Kopta měl původně účinkovat ve StarDance, bude také v přenosu ČT provázet Českým lvem.

Převahu v jarním vysílání Kavčích hor budou mít severní Čechy, kde se vedle provokativního Mostu! odehrává i pokračování krimiseriálu Rapl s Hynkem Čermákem v hlavní roli, a také herci souboru z pražských Dejvic, do kterého nejen Čermák také patří.

„S nápadem na seriál, kde každý z herců bude představovat sebe, přišli sami Dejvičtí. Vychází ze situace, kdy divadlo přijde o dotace,“ popsal Fridrich základ příběhu, kde se pod tlakem nejistoty začnou vyostřovat vzájemné vztahy, křivdy a řevnivosti. 

S kriminálním žánrem se vedle Rapla vrátí s novými případy rovněž hrdinové z cyklu Detektivové od Nejsvětější Trojice, detektivní nádech však ponese i lehce zmatený Strážmistr Topinka, jehož postavu známou z obou řad Doktora Martina si nyní v hlavní roli zopakuje Robert Mikluš.

Vedle nových seriálů či minisérií uvedou Kavčí hory po Novém roce i televizní premiéry českých distribučních filmů, počínaje Hastrmanem a konče Janem Palachem. Snímek o studentovi, který se upálil, aby probudil národ z letargie po okupaci, bude nasazen k padesátému výročí Palachovy smrti.

Let's block ads! (Why?)

https://kultura.zpravy.idnes.cz/ct-rapl-dejvicke-divadlo-most-strazmistr-topinka-f72-/filmvideo.aspx?c=A181204_091147_filmvideo_spm

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ČT má dva zábavné seriály, Rapla 2, Strážmistra Topinku a Koptův pořad - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.