Search

Zoufalství, slzy a pláč Heidi Janků: Její život se proměnil v peklo!

Heidi Janků se sice snaží žít dál a být vděčná za život, který má, ale někdy to není lehké. A to zvláště po tom, co prožila v horizontu posledních dvou let. Kdo se trochu o zpěvaččin život zajímá, ten nejspíš tuší, o čem je řeč. Všechno to začalo smrtí kamarádky a zpěvačky Věry Špinarové (†65), a záhy na to i milovaného manžela Ivo Pavlíka (†84).

„Ivošovi nezlomila srdce smrt Věry jako taková, byť ji uctíval jako zpěvačku a měl rád, byla to matka jeho syna. Byla tam jiná věc. Víte, jeho první manželka byla jeho žačka, druhá manželka Věra byla o dvacet let mladší, já o třicet. Měl mladší partnerky proto, že se bál samoty, nechtěl své ženy přežít. A jeho první žena zemřela už před časem, pak Věra... začal mít řeči, že snad ho přežiju alespoň já. Začal se bát...,“ přiznala Heidi v emotivním živém rozhovoru pro Blesk, při kterém vypadala, že se každou chvíli zhroutí.

Po smrti dvou blízkých lidí si ale pro Heidi osud přichystal další těžké období. Na několik měsíců zmizel její prasynovec Tomášek (4), kterého se nakonec podařilo vypátrat až tisíce kilometrů daleko na východě Asie. Tady se tedy Heidi dočkala šťastného konce... Ovšem i tak je jasné, že stres se na její psychice musel podepsat a bude ještě nějakou domu trvat, než se tyto rány na duši dostatečně zahojí.
 

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/heidi-janku-se-pry-zhroutila-behem-rozhovoru-jeji-zivot-se-promenil-v-peklo.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Zoufalství, slzy a pláč Heidi Janků: Její život se proměnil v peklo!"

Post a Comment

Powered by Blogger.