Search

Markéta Irglová dala synovi netradiční jméno Frodo - iDNES.cz

Markéta Irglová se na instagramovém profilu pochlubila fotkou svého syna. Ten dostal, stejně jako předchozí dvě děti zpěvačky, na české poměry velmi netradiční jméno. 

Po dceři Árveig a synovi Eyvindurovi Högnim se zpěvačce narodil druhý syn, kterého se společně s partnerem, hudebníkem Sturlou Mio Thorissonem, rozhodli pojmenovat Frodo.

„Vracím se do práce. S malým pomocníkem!“ dala Irglová na vědomí celému světu, když na sociální síti zveřejnila svou fotku s Frodem u klavíru. Frodo se jmenoval populární hobit z knížek J.R.R. Tolkiena Pán prstenů.

Již v roce 2015 překvapila zpěvačka volbou netradičního jména svého dítěte fanoušky, když napsala k fotce prvního syna na svém Facebooku: „Tady je, můj syn, narozený 8. srpna, takže má nyní jeden měsíc. A jaký měsíc to byl! Jeho jméno je Eyvindur Högni, což v islandštině znamená ‚ochránce, který je vždy silný‘. Je dokonalý malý muž, kterého jeho rodina miluje!“

06.září 2018 v 20:09, příspěvek archivován: 27.listopadu 2018 v 13:10

Irglová několik let žila s irským hudebníkem Glenem Hansardem, s nímž se seznámila ve svých 13 letech a společně v roce 2007 získali Oscara za píseň Falling Slowly z filmu Once. 

V červenci 2011 se rodačka z Valašského Meziříčí v USA vdala za amerického baskytaristu Tima Iselera, ale v lednu 2013 oznámili rozvod. Zpěvačka nyní žije s partnerem a jejich třemi dětmi na Islandu.

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/marketa-irglova-syn-frodo-jmeno-tolkien-eyvindur-hogni-arveig-pb4-/lidicky.aspx?c=A181127_125332_lidicky_sub

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Markéta Irglová dala synovi netradiční jméno Frodo - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.