Search

Karel Gott skončil v nemocnici. Další zápal plic by mohl ohrozit jeho život

Devětasedmdesátiletý zpěvák Karel Gott musel do nemocnice, kde je držen v karanténě. Manželka Ivana (42) jej odvezla minulý týden ve čtvrtek do Všeobecné fakultní nemocnice (VFN) na pražském Karlově náměstí. Lékaři u populárního umělce odhalili zánět dýchacích cest. Pokud by Gott dostal další zápal plic nebo průdušek, mohlo by to pro něj být život ohrožující.

dnes 09:10

SDÍLEJ:

Zprávu o hospitalizaci potvrdila médiím zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Další podrobnosti nesdělila. Avšak podle deníku Blesk je několikanásobný vítěz ankety Zlatý slavík vzhledem k oslabené imunitě držen v karanténě. Smí k němu jen vybraný personál a manželka.

Karel Gott prodělal před třemi lety rakovinu mízních uzlin, takzvaný lymfom porazil. A od března 2016 se léčil, zotavoval a vracel se do života, ačkoliv se bál smrti. Natočil s dcerami pohádku Když draka bolí hlava, vyprodal O2 arenu, ale ve veřejném vystupování mu často bránily respirační potíže. Například letos v říjnu zrušil koncert se skupinou Alphaville v pražské Lucerně, Gott velký hit německé formace Forever young přezpíval do češtiny pod názvem Být stále mlád. 

Zatím není jasné, jak dlouho "Mistr" bude v nemocnici ležet. Zpěvákův managment byl nicméně nucen zrušit sobotní koncert v Gottově rodné Plzni. Volno má minimálně do konce týdne. Kvůli zdravotním problémům se nemohl zúčastnit ani nedělní oslavy 90. narozenin své kolegyně Yvetty Simonové. Tak Karel Gott poslal alespoň kytici a dopis.

Autor: Michael Bereň

Let's block ads! (Why?)

https://prazsky.denik.cz/kultura_region/karel-gott-skoncil-v-nemocnici-dalsi-zapal-plic-by-mohl-ohrozit-jeho-zivot-20181120.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Karel Gott skončil v nemocnici. Další zápal plic by mohl ohrozit jeho život"

Post a Comment

Powered by Blogger.