Search

Justin Bieber a Hailey Baldwinová nepřímo povtrdili sňatek

Oficiálně se Justin Bieber ani Hailey Baldwin ke své svatbě, která měla proběhnout 13. září v New Yorku, dosud nevyjádřili. Zahraniční média o ní spekulovala kvůli zjištění, že si pár vyzvedl potřebné dokumenty. 

Snoubenci ale dokázali samotnou svatbu utajit a shodně tvrdili, že manželi zatím nejsou, protože neproběhl církevní obřad. Už v říjnu si ale modelka  zaregistrovala značku Hailey Bieber. Tím si pojistila, že ji nikdo jiný nemůže používat ke komerčním účelům a cokoli jím propagovat či prodávat.

Nyní si také změnila své příjmení na Instagramu a Justin Bieber navíc zveřejnil společnou fotku, k níž napsal: „Má manželka je úžasná.“

15.listopadu 2018 v 18:43, příspěvek archivován: 18.listopadu 2018 v 09:15


Své manželství zatím nechtěli řešit veřejně zřejmě i s ohledem na bývalou přítelkyni Justina Biebera Selenu Gomezovou, která trpí psychickými problémy a po oznámení jejich svatby se zhroutila a musela na léčení. Podstoupila dialektickou behaviorální terapii.

Před dvěma lety Bieber vystoupil v rámci turné i v Praze:

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/justin-bieber-a-hailey-baldwinova-neprimo-povtrdili-snatek-p4i-/lidicky.aspx?c=A181118_091156_lidicky_nh

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Justin Bieber a Hailey Baldwinová nepřímo povtrdili sňatek"

Post a Comment

Powered by Blogger.