Search

Jakubiska okradli ve Slovenském ráji. Málem přišel o natočenou pohádku

Zloději kradli v pokoji penzionu v turistické lokalitě Čingov ve Slovenském ráji, kde měl filmařský štáb uložené věci. Policie způsobenou škodu nejnověji vyčíslila na téměř 19 tisíc eur, což je v přepočtu 492 tisíc korun. Odcizené věci kriminalisté zajistili na různých místech země.

„Kontaktovali nás z policie a řekli nám, že se to našlo. Je to ale důkazový materiál, takže ještě zůstává u nich. Nevíme tedy, jestli je tam všechno, ale přesto jsem moc ráda,“ cituje slovenský list Nový čas producentku Deanu Horváthovou-Jakubiskovou.

Mezi trojicí obviněných je podle policejní mluvčí Lenky Ivanové i 15krát soudně trestaný muž. V minulosti byli odsouzeni také další dva obvinění. V případě prokázání viny jim za zmiňovanou krádež hrozí až desetileté vězení.

Kvůli ukradeným speciálním paměťovým zařízením musel štáb přerušit natáčení a vyčkat na dodání nových paměťových karet z Prahy, kde Juraj Jakubisko žije. Natočené záběry pokračování pohádky Perinbaba štáb naštěstí zálohoval.

Pohádku Perinbaba 2 filmaři začali natáčet loni na Slovensku. Točilo se i v Přerově a v těchto dnech se štáb zaměřil na scény ve Slovenském ráji. Pokračování pohádky z roku 1985, pro kterou tenkrát složil hudbu Petr Hapka, by se diváci mohli dočkat v příštím roce.

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/juraj-jakubisko-perinbaba-zlodeji-slovensky-raj-nataceni-pm2-/lidicky.aspx?c=A181115_130048_lidicky_zar

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Jakubiska okradli ve Slovenském ráji. Málem přišel o natočenou pohádku"

Post a Comment

Powered by Blogger.