Search

Až teď vidím, jak bylo všechno promyšlené, říká Plekanec o rozvodu - iDNES.cz

Vzali se v roce 2011 a jejich manželství dlouho vypadalo idylicky. Aspoň  zvenku. Podle hokejisty se ovšem pokazilo už v polovině. Po čtyřech letech to  podle něj začalo být všelijaké. Neumí si prý vysvětlit, jak se velká láska proměnila skoro v nenávist.

„Mám husí kůži, když si vzpomenu, co se dělo poslední dva roky. Nebo když si přečtu textovky, které jsme si napsali. Ne že bychom si nadávali, nebo si psali něco ošklivého,“ přiznal Plekanec. 

„Ale až teď vidím, jak bylo všechno promyšlené a připravené. A já to celou dobu nevěděl. Husí kůži nemám z toho, že nám to přestalo fungovat. To se stane mnoha lidem i s malými dětmi. Ale právě z toho, jak to celé proběhlo.“

Hokejista je přesvědčený, že jeho manželka rozchod dlouho chystala a nebyla zaskočená, jak tvrdila v médiích. Dokonce si už dopředu najala právničku v  Montrealu. 

Čtěte ve čtvrtek

Velký vánoční Magazín DNES

Ivana a Karel Gottovi na obálce Magazínu DNES (29. listopadu 2018)

Vychází ve čtvrtek 29. listopadu 2018. Rozhovory, reportáže a příběhy na 116 stranách a TV program na Vánoce, Silvestra a Nový rok.

Když podle dohody veřejně oznámil rozchod na Facebooku, měla už v Kanadě nachystané rozvodové papíry. Plekanec si myslí, že se chce Lucie Vondráčková nechat rozvést v Kanadě, i když neví proč.

„Dostal jsem už tolik informací, že sám nevím. Rozdíl není ani tak v alimentech na děti. Navíc o ty z mé strany nikdy nešlo a nepůjde, o kluky se  postarám vždycky. Ale možná v Kanadě neplatí  předmanželská smlouva, kterou jsme tady v Česku  podepsali. Oba podepsali. Nevím. Pokusil jsem se s  Luckou párkrát sejít, ale dopadlo to tak, že si mě  nahrávala na telefon,“ dodal pro čtvrteční Magazín DNES s tím, že konec rozvodu je podle něj ještě daleko.

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/lucie-vondrackova-tomas-plekanec-rozchod-rozvod-deti-manzelstvi-lucie-safarova-gfd-/lidicky.aspx?c=A181127_122556_lidicky_zar

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Až teď vidím, jak bylo všechno promyšlené, říká Plekanec o rozvodu - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.