Search

V Praze zahrají po čtyřech letech Def Leppard a Whitesnake

Praha - Do Prahy se po zhruba čtyřech letech vrátí v červnu příštího roku hardrockové kapely Def Leppard a Whitesnake. Skupina Whitesnake během turné představí nové album Flesh & Blood, které vyjde až začátkem příštího roku. ČTK to oznámil za pořadatele Petr Novák z Live Nation. Koncert se bude konat v pražské O2 areně a vstupenky budou v předprodeji od čtvrtka 1. listopadu.

Skupiny Def Leppard i Whitesnake byly naposledy v Česku v roce 2015 a vrátí se 17. června 2019. Obě kapely hrají už čtyři desítky let hard rock a heavy metal. Def Leppard chystají pro fanoušky své největší hity a Whitesnake představí i nové album, které vyjde až před začátkem turné.

Počátky Def Leppard sahají do roku 1977. Od té doby v kapele nepřetržitě působí zpěvák Joe Elliott a baskytarista Rick Savage. V současné sestavě s nimi hraje již od roku 1978 bubeník Rick Allen, který v kapele zůstal i po autonehodě, která ho v roce 1984 připravila o levou ruku. Od roku 1982 je členem skupiny kytarista Phil Collen a od roku 1992 kytarista Vivian Campbell.

Whitesnake slaví letos 40. výročí svého vzniku. V kapele se během té doby vystřídala řada muzikantů. Z původní sestavy dnes zůstal jen zpěvák David Coverdale, kterého v současnosti doplňují bubeník Tommy Aldridge, kytaristé Reb Beach a Joel Hoekstra, baskytarista Michael Devin a u kláves Michele Luppi.

Vstupenky na koncert kapel budou k dostání od 1. listopadu 09:00 v předprodeji Live Nation a od 2. listopadu 10:00 v síti Ticketportal.

Reklama

Let's block ads! (Why?)

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-praze-zahraji-po-ctyrech-letech-def-leppard-a-whitesnake/1681580

Bagikan Berita Ini

0 Response to "V Praze zahrají po čtyřech letech Def Leppard a Whitesnake"

Post a Comment

Powered by Blogger.