Search

Robert (13) zmizel před týdnem. Pátrání v lesích nikam nevedlo

Dva dny masivního pátrání v lesích v okolí Hranic na Chebsku k ničemu nevedly. Zapojilo se do něj přes 200 policistů, hasičů a dobrovolníků. Chlapec se nenašel. V lesích se po tom, co odešel z domovam, zřejmě kvůli sporům s matkou a nevlastním otcem, mohl schovávat. Má totiž oblibu v bunkrech a mohl přebývat v některém z opuštěných objektů nebo ve skalách, v jeskyních.

Do pročesávání lesů se zapojili nejen psovodi, ale v úterý i vrtulník. Včera mu vzlet znemožnilo špatné počasí. Hledání v terénu policie dnes přerušila. Vyhodnocuje získané informace od svědků a pátrá operativně. Má několik vyšetřovacích verzí. Chlapec se může pohybovat prakticky po celé republice. Ale i v zahraničí.

"Jsme v úzkém kontaktu s německými kolegy, kteří o této situaci ví. Teď medializují tento případ na německé straně. Informace běží na různých mediálních serverech," sdělila mluvčí karlovarské policie Kateřina Böhmová.

Policisté v tuto chvíli nemohou vyloučit ani tu nejhorší možnou variantu. Že chlapci někdo ublížil. Robert Kraus je asi 150 centimetrů vysoký. Na sobě by mohl mít šedivou teplákovou soupravu, bundu a barevné, sportovní boty. Policie čeká na případná svědectví o jeho pohybu.

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/dva-dny-marneho-patrani-po-robertovi-policie-meni-strategii.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Robert (13) zmizel před týdnem. Pátrání v lesích nikam nevedlo"

Post a Comment

Powered by Blogger.