Search

Eliška Bučková šokovala fanoušky: Po rozchodu s Vágnerem se hodně změnila! FOTO

Eliška Bučková po dvouletém vztahu s Jakubem Vágnerem přiznala, že je opět sama a z jejich romance zbylo akorát přátelství. Ač se modelka snažila tvářit, že je vše zalité sluncem a s bývalým skvěle vychází, zdá se, že rozchod ji ranil více, než si možná i sama připouští. Proč?

Je to už nějaký ten pátek, co se modelka dostala z anorexie. Zvláště pak právě během vztahu s Jakubem bylo vidět, že je spokojená, a i její postava vypadala o něco zdravěji. Teď to ale vypadá, že ze smutku a stresu nějaké to kilo zhubla. V případě Elišky stačí velmi malý úbytek váhy na to, aby jí lidé začali stejně jako teď nadávat, že je chodící kostra.

„Slečno Eliško, ty ruce a hrudník jsou zase děsivé jak před třemi lety. Neblbněte už! Každý normální přece vidí, že tohle zdravé není, ach jo, škoda! Přitom jste tak hezká, milá ženská. Moc na Vás myslím!“ napsal jeden ze sledujících pod fotku, na které Eliška vypadá celkem nezdravě. Sice se sama hájí, že záleží na úlu, ze kterého je fotka focena, a také na filtrech, které k její úpravě použije, ale své fanoušky ani tímto argumentem neoklame. Kéž by tedy fanoušci neměli pravdu a modelka se nevrátila zpět so období, kdy si zahrávala se zákeřnou anorexií.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/eliska-buckova-sokovala-fanousky-po-rozchodu-s-vagnerem-se-hodne-zmenila-foto.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Eliška Bučková šokovala fanoušky: Po rozchodu s Vágnerem se hodně změnila! FOTO"

Post a Comment

Powered by Blogger.