Search

Václav Postránecký kvůli nemoci končí v seriálu Krejzovi i v Receptáři

První řadu, kterou Prima odvysílá během podzimu, ještě herec v roli kutila, moderátora a otce čtyř dcer dokončí. „Václav Postránecký se dokázal práci věnovat do poslední chvíle. Teď však nastal čas, kdy se musí především postarat o sebe a svoji rekonvalescenci. Zkrátka si nemoc vybrala svou daň,“ odůvodnila hercova manažerka Michaela Flenerová.

Již natočené díly s Postráneckým coby Janem Krejzou se budou vysílat až do konce roku. Nyní televize vybírá nového představitele do hlavní role, nicméně ředitel Primy Marek Singer věří, že se Postránecký na obrazovku vrátí.

„Vedle seriálu Krejzovi se stal také oblíbeným a uznávaným moderátorem pořadu Receptář prima nápadů,“ připomněl Singer další pořad, jehož natáčení Postránecký zrušil.

Komediální rodinnou ságu Krejzovi nasadila Prima na úterní a čtvrteční večery, kdy svádí souboj s tradiční vítězkou, Ordinací na Nově. Při prvním duelu se Krejzovi dostali skoro k šesti stům tisícům diváků, nyní se drží pod půl milionem. Podle Primy si však seriál získal oblibu zejména u mladších diváků.

Václav Postránecký o své nemoci sám veřejnost informoval a během natáčení Krejzových podstupoval chemoterapii. Letos počátkem září herec oslavil pětasedmdesátiny, před Vánocemi se představí ještě v kinech duchařské detektivní komedii Ten, kdo tě miloval. 

Let's block ads! (Why?)

https://kultura.zpravy.idnes.cz/postranecky-konci-krejzovi-dp4-/filmvideo.aspx?c=A180925_090137_filmvideo_spm

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Václav Postránecký kvůli nemoci končí v seriálu Krejzovi i v Receptáři"

Post a Comment

Powered by Blogger.