Search

U2 po třech písních přestali hrát. Bono během koncertu v Berlíně ztratil hlas

Koncert evropského turné irské skupiny U2 v Berlíně skončil bohužel neslavně. Zpěvákovi Bonovi vypověděly službu po několika písních jeho hlasivky. Skupina musela proto koncert předčasně ukončit. Organizátoři uvedli, že návštěvníkům dají zdarma vstupenky na další koncert.    

dnes 14:34

SDÍLEJ:

Bono měl se zpěvem problémy již od začátku vystoupení. Na 58letém zpěvákovi bylo vidět, že často pije z termosky teplý nápoj.

Jeho problémy naplno vypukly během písně Red Flag Day. S hitem Beautiful Day mu už museli pomoct fanoušci. Po něm si zpěvák vzal delší přestávku – a už se nevrátil.

Útěcha fanoušků

Pořadatelé potom fanouškům v Mercedes Benz aréně oznámili, že koncert již nebude pokračovat. Důvod zrušení show však neuvedli. Jedinou útěchou fanouškům mohlo být, že dostanou zdarma vstupenky na příští koncert. Jeho datum ale zatím nebylo určeno.

Bono se na začátku vystoupení také vyjádřil k současné situaci v Německu. Kritizoval akce radikálů a krajním pravice v Chemnitzu.

Jedna z nejprodávanějších kapel všech dob prodala přes 200 milionů desek a získala stovku ocenění včetně 22 sošek Grammy.  V roce 2005 byli U2 uvedeni do rokenrolové síně slávy. Bona jmenovala britská královna Alžběta II. čestným rytířem a ve Francii dostal Řád za umění a literaturu.

Autor: Pavel Kopecký

Let's block ads! (Why?)

https://www.denik.cz/hudba/u2-po-trech-pisnich-prestali-hrat-bono-behem-koncertu-v-berline-ztratil-hlas-20180902.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "U2 po třech písních přestali hrát. Bono během koncertu v Berlíně ztratil hlas"

Post a Comment

Powered by Blogger.